Welkom

 

KaBa Hostel biedt exact wat de lonely backpacker of de slimme budgetreiziger zoekt. Gezelligheid in de groene tuin en de kunstzinnige lounge, aangenaam comfort in de dorms en privékamers, een uitgeruste keuken en een internettoog. Gelegen in het historisch centrum, maar net buiten de drukste straten van de stad. En toffe mensen aan de balie die altijd klaar staan voor hun klanten, met raad en daad.

Met een totaal van 37 bedden en 9 kamers is KaBa Hostel eerder klein, ideaal dus voor de rondtrekkende rugzaktoerist of het toffe gezin op zoek naar een leuke, alternatieve slaapplaats. Minder geschikt voor grote vriendengroepen en ongeschikt voor vrijgezellenfeesten en dergelijke. We zijn zeker geen party hostel.

Kamers & Prijzen

6 personen Vanaf 24 euro pp

Incl. ontbijt, beddengoed, internet en Wifi, selfservice keuken, persoonlijke locker. Excl. citytaks (3 euro pp/nacht).

2 personen Double Vanaf 70 euro per kamer

Incl. ontbijt, beddengoed, internet en Wifi, selfservice keuken, persoonlijke locker. Excl. citytaks (3 euro pp/nacht).

Over KaBa Hostel


Logeer in een charmant en authentiek hostel in het centrum van Gent. Je verblijf in Gent moet onvergetelijk zijn, daarom bieden wij jou een zacht bed, een yummie ontbijt, een gezellige tuin, een uitgeruste keuken en natuurlijk een warme ontvangst met alle info over tours, activiteiten, bars en restaurants, shops, ...

KaBa Hostel wordt gerund door Bart en Katrijn, beiden volleerd in de kunst van het budgettair reizen en het uitzoeken van de leukste slaapplekjes ter wereld.