Welkom

 

KaBa Hostel biedt exact wat de lonely backpacker of de slimme budgetreiziger zoekt. Gezelligheid in de groene tuin en de kunstzinnige lounge, aangenaam comfort in de dorms en privékamers, een uitgeruste keuken en een internettoog. Gelegen in het historisch centrum, maar net buiten de drukste straten van de stad. En toffe mensen aan de balie die altijd klaar staan voor hun klanten, met raad en daad.


Met een totaal van 37 bedden en 9 kamers is KaBa Hostel eerder klein, ideaal dus voor de rondtrekkende rugzaktoerist of de toffe bende op zoek naar een leuke, alternatieve slaapplaats. Minder geschikt voor grote vriendengroepen en ongeschikt voor vrijgezellenfeesten en dergelijke. We zijn geen party hostel.

Kamers & Prijzen

6 personen Vanaf 24 euro pp

Incl. beddengoed, internet en Wifi, selfservice keuken, persoonlijke locker. Excl. ontbijt (€4pp).

2 personen Double Vanaf 70 euro per kamer

Incl. beddengoed, internet en Wifi, selfservice keuken, persoonlijke locker. Excl. ontbijt (€4pp).

Over KaBa Hostel

 

CORONA MAATREGELEN
ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hostel te komen.
Tijdens uw bezoek is het van belang dat u onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend opvolgt:

Houd zo veel mogelijk afstand van elkaar, steeds minimaal 1,5 meter.
Geef niemand een hand, kus of omhelzing en vermijd elk fysiek contact tussen personeel en/of klanten.
Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk nadien weggooit in een vuilnisbak met een deksel.
Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen. Was je handen telkens bij aankomst en vertrek.
Gelieve contactloos of elektronisch te betalen, vermijd cash zo veel als mogelijk.
Gasten dragen een mondmasker in het hostel, behalve wanneer ze aan tafel zitten. Er wordt verplicht zittend geconsumeerd.
Reserveer zo veel mogelijk op voorhand je bezoek.

 

Excellent

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests